Sunday, June 17, 2007

Stickkontakt hade stick-kväll...
...där delar av crewet dök upp, men även våra inhoppare kom förbi och bidrog till projekt: flaggspel.
Herr och fru Strumpa. En närmare presentation: Herr Strumpa är inte bara man, numera är han även en graffitta. Så det så!! Herr Strumpa blev så inspirerad att han lovade att sticka alla sina kläder i framtiden. Fru Strumpa använder sina stickor som vapen för ett mer rät-vist samhälle. Hennes ledord är färg och form och hon hatar stickmönster och förutbestämda situationer.

Pinkelink


Elajsa von Bohus kom och segrade...
Herr Strumpa grät minsann inte över sina spillda maskor. Med tanke på att han inte har hållt i ett par stickor på 20 år gjorde han bra ifrån sig. Fru Strumpa satt bredvid och gav honom uppmuntrande ord och fyllde på vinglaset.

Herr och fru Strumpas bejby, Rödluvan var med och underhöll oss hela kvällen.Slipknit spetsade garn med sina sylvassa klackar. Som sagt, hon kör alltid sin grej. You go girl!!
Mrs Korkmaz pillar med sin flagga....


Dr Stickmygga tittade förbi och stickade på sin "stolpvärmare". När hon inte sitter inne och stickar sticker hon ofta ut.....
Rut Dubbelknut var bakom kameran och sina stickor...
HÅLL ÖGONEN ÖPPNA EFTER VÅRT FANTASTISKA FLAGGSPEL!!!!!!!!!!

2 comments:

Strumpstickan said...

Klackbilden är ju underbar! Ni borde prova med fototävlingen där man kan vinna garner på www.stickamera.se

Karina said...

Your blog is surprise. I love your work. Awesome, creative and delicious. I'll put muy hands on work!!! And I linked you.
Salut!