Monday, January 5, 2009

LÅT OSS PRESENTERA- THE ONE AND ONLY- NAVID MODIRI...

...som har gett oss plats på hans helt fantastiska blogg. Om det är nåt ni ska göra den 8 januari (förutom att gratta Rut Dubbelknut på hennes födelsedag) så är det att kolla in www.365saker.se

11 comments:

endumen said...

Det är ju även min födelsedag, vilket sammanträffande.

Anonymous said...

Erkänn att ni alla är håriga feminister?

endumen said...

Vad är det för skillnad på håriga feminister och ohåriga feminister?

Anonymous said...

Jag heter Rut Dubbelknut och jag är feminist..
Jag tycker om att känna mig feminin, MEN att känna sig feminin är en definitionsfråga. Jag rakar mig både här och där, sminkar mig och tycker om att lukta gott. Mitt hår är jag noga med och jag älskar att klä mig i fräscha kläder. Jag står för min åsikt, strävar efter jämlikhet mellan, män, kvinnor, barn, handikappade, människor med olika kulturell bakgrund och människor som har olika sexeulla läggningar.
Jag pissar på puckon som har förutfattade meningar och som dömer människor. Det mest patetiska är att den som har kommenterat ovan är anonym..

Landskrona said...

Kul...
Läste om er på www.landskronadirekt.com.
Nu vet jag vad jag ska göra med alla mina garnrester. :-)

Princess Knitless said...

Jag har precis hittat er sida och blir lite lycklig över att inse att det finns så pass organiserad graffitti-stickning i sverige. Jag har drömt om att bli en grafitta själv sen jag hörde talas om Knittaplease. Nu har jag äntligen lärt mig sticka (iom att jag blev arbetslös) och är redo att sticka ut och göra Uppsala lite vackrare. Så jag vill bara tacka för inspirationen ni gett mig och undrar om ni tar in "gästbilder"? (hittade ingen mail så jag frågar här)

Anonymous said...

Nej, vi tar inte in gästbilder..

Men starta din egen blog och lägg upp dina alster på den.

Hör mer än gärna av dig igen när du dragit igång.

Stickkontakt crew

Louise Ridell said...

Hej,
Jag skulle vilja komma i kontakt med er på stickkontakt angående era snygga bilder! Mejla gärna mig på louise.ridell@ne.se

vänliga hälsningar
Louise Ridell
NE

Smamman said...

Åh vilken fin blogg får man länka hit?
Ifall något av era alster någongång skulle vilja åka ut i världen, säg till ett land där det är kallt och där alla har det rätt taskigt ställt just nu och skulle behöva livas upp för att hela landet just gått konkurs kan ni ju säga till ;-) Känner en hyfsad fotograf. Tyvärr kan jag inte starta någon egen blogg. Fast har en kompis som stickar islandströjor och grejer till små lamm :-) Iallafall ville jag bara säga att ni är helt underbara!

jessica said...

hej hej!

ni verkar vara väldigt gästfria med eran gerillasticknings idé. om jag var så bra på nått och hade en sån egen idé skulle jag nästan vilja ha den för mig själv. men så är det inte eller? vilket skulle vara super kul för jag är på att göra uppsala vackrare och tumvalkarna är redan ingrodda! att ni delar med er är superbra och helt rätt inställning!

brunaluna said...

Vad bra för Uppsala att du ska pimpa stan!
Idén till stickgraffitin kommer ursprungligen från ett gäng qvinnor i Houston, Texas (Knitta Please). Eller var det gubbarna i Italien som började.....?
Hur som helst, idén har spridit sig över delar av klotet, och alla som vill kan ju använda den på sitt sätt.

Kör så det ryker!

/brunaluna